2 янв. 2021 г., 07:45

Твоето местенце 

  Поэзия » Любовная, Другая
367 0 0

Когато съм в хибернация

насън левитирам.

В блажена еманципация

там медитирам.

 

И понеже ми е зимно,

съм се свила на кълбенце.

Така ми е сублимно,

да спя на твоето местенце.

© Ивелина каменова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??