1 авг. 2012 г., 19:32

Твоето щастие 

  Поэзия
635 0 0

Когато готова си да тръгнеш
по път щастлив и обрасъл с цветя,
ще трябва внимателна да бъдеш
да не настъпиш някое от тях!

 

Когато решила си да бъдеш
щастлива и вече не така сама,
дари с любовта си другия
и смело му подай ръка!

 

Знам, че не аз ще бъда другият,
и знам, че няма да съм там,
но щом това е твоето щастие,
щастлив ще съм и аз, макар и сам!

 

И ако някога дори и след години
усетиш нещичко от мен,
то знай, че в гърдите ти тупти сърцето ми,
защото оставих го при теб!

© Димо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??