2 авг. 2009 г., 22:51

Твоето сърце 

  Поэзия » Любовная
1448 0 14

Дай ми твоето сърце!

Няма никъде да срещнеш толкова истинско момче.

С любов ще те обвия,

тайните на любовта ще ти разкрия.

Нека двете ни души се слеят в една,

нека заедно да извървим пътя към вечността.

© Лъчезар Андреев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??