15 мая 2008 г., 10:12

Твои думи 

  Поэзия
521 0 3

Главата ме боли от тези думи.

Толкова грубо ми звучат,

някак си не на място ми стоят!

Но те са твои, не си ги взимай.

Най-силните, казвани от теб -

от мене ти недей ги скривай.

Харесва ми в гласа ти този лед -

не ме измъчва, а ме радва

студенината как в тебе се прокрадва;

усещам нещо да ме мъчи,

а главата ме боли

и сърцето радва ти се, че получи

това, което върна си му ти!

© Никой Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??