21 февр. 2010 г., 13:21

Твоите очи 

  Поэзия
1208 0 7

Твоите кафеви очи

бяха тъжни, големи,

красиви...

 

(Мечтани...)

 

Моите светли мечти

разпиляха се, бягат от мене

щастливи...

 

(Колко по-тъмно може да стане?)

© Йордан Серафимов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??