21.02.2010 г., 13:21 ч.

Твоите очи 

  Поезия
1196 0 7

Твоите кафеви очи

бяха тъжни, големи,

красиви...

 

(Мечтани...)

 

Моите светли мечти

разпиляха се, бягат от мене

щастливи...

 

(Колко по-тъмно може да стане?)

© Йордан Серафимов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??