19 янв. 2012 г., 15:01

Твоите очи 

  Поэзия » Любовная
991 0 6

                                 Твоите очи                                        




    Погледнах в твоите очи

    и само мъка аз видях.

    Влажни от напиращи сълзи,

    мъката на любовта съзрях.


     Погледнах в твоите очи.

     Че ме обичаш, аз разбрах
                  
      И вече нямаше  сълзи,

      a детски палав смях.


      Погледнах в твоите очи,

      видях безпомощно дете в тях.

      Кажи го, опитай се, не се мъчи,

       да обичаш не е грях.



        Погледнах в твоите очи

        и те ми казаха на глас:

        "Обичам те! Обичам те... мълчи!"

        "Обичам те!" - прошепнах ú и аз.





                    Teodor Nikolov


                   Петък 25.01.2011г.

© Теодор Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??