17 июн. 2006 г., 21:39

ТВОЙ ПОРТРЕТ 

  Поэзия
791 0 17
                   ТВОЙ ПОРТРЕТ

Днес реших да те рисувам,
но не открих бои за теб,
а как копнея, как жадувам,
да направя твой портрет.

Добре, ще взема от дъгата,
цвят по цвят ще отбера.
Но как рисува се с ръката
вьрху лист - огрян светът.

И реших с душа да те извая
в реален сьн, мечта и блян.
Но как очи да разгадая
сьбрали пламьци, тъга и свян.

А казват, че добре рисувам,
но защо не мога само - теб,
а как копнея, как жадувам,
поне да имам твой портрет.

© Ивайло Яков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??