Твой съм
Зимно небе, мъгливо и тихо.
Дланите ми топли, шепнещи,
влюбено пият теб. На глътки.
Обгръщат те ласкаво, нежно.
Сливат се с теб. Искат те.
Капва влюбена сълза.
Аз съм обичане. Любов съм.
И съм твой. Твой.
© Ванко Николов (Starkmaster° ®vn)′
© Ванко Николов Все права защищены