Нищо не остана,
само мъка и тъга,
всичко свърши
и сега съм на дъното на пропастта.
Защо се влюбих в твойте очи
и сърцето мое повярва на твойте лъжи.
Бях наивна, бях слаба и безсилна
и заради това сега нямам сърце,
а още продължавам да усещам
твойте безжалостни ръце...
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Все права защищены
с обич, Валентина.