Feb 23, 2008, 3:41 PM

Твойте безжалостни ръце 

  Poetry » Love
533 0 4

Нищо не остана,

само мъка и тъга,

всичко свърши

и сега съм на дъното на пропастта.

Защо се влюбих в твойте очи

и сърцето мое повярва на твойте лъжи.

Бях наивна, бях слаба и безсилна

и заради това сега нямам сърце,

а още продължавам да усещам

твойте безжалостни ръце...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??