1 июн. 2011 г., 23:43

Творческа автобиография :) 

  Поэзия » Юмористическая
1016 0 3

Уви, не познавам лично Лаерт,

телефона му нямам дори и в „служебни”,

за капулетското парти нямам куверт,

Монтеки съм и с Ромео си късаме нервите.

 

Аз не съм Цена и Змей мен не ме люби,

грешна – да, но без хубостта на Албена,

пилях си времето с Нягул – няколко пъти,

май още съм влюбена, да, откровена съм.

 

Да работех през вечер поне като Уорън,

хич, ама хич нямаше да съм зле,

Илайза съм, но за мене учени не спорят,

вижте, дали може да съм Саломе?!

 

Като Нина кръста си нося и вярвам,

само дето без чайки ме свалят,

г-н Режисьор, какво го протакам...

Ваша съм, само да не съм във батака!

© Даниела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??