28 июн. 2016 г., 21:16

Творчество 

  Поэзия
391 0 1

Напрегнат творчески момент,
във който аз попаднах тихо...
Отвътре вае се фрагмент,
изпълва вените ми... Психо!

Разбърках в себе си пожар,
не губих ценното ви време.
Работеше се за кошмар...
Получи се! Едно за мене...

В главата мислите валят,
уцелих мястото в средата...
И вдигам гащите си пръв,
а вие пускайте водата!

© Йордан Ботев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??