Самотникът се крие от тълпата...
За него всеки звук е бреме,
насищащ извора на сетивата му..
с мастилените рими,
върху лист,рисува майско цвете.
Самотникът обича тишината...
В нея думи се редят,като павета.
Рисува образа на светлината,
загледан често към стената..
във портрета!
© Нони Все права защищены