23.03.2016 г., 21:19 ч.

Творец 

  Поезия
375 0 1

Самотникът се крие от тълпата...

За него всеки звук е бреме,

насищащ извора на сетивата му..

с мастилените рими,

върху лист,рисува майско цвете.

 

Самотникът обича тишината...

В нея думи се редят,като павета.

Рисува образа на светлината,

загледан често към стената..

във портрета!

© Нони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ще се постарая при първа възможност.Благодаря
Предложения
: ??:??