Mar 23, 2016, 9:19 PM

Творец 

  Poetry
374 0 1

Самотникът се крие от тълпата...

За него всеки звук е бреме,

насищащ извора на сетивата му..

с мастилените рими,

върху лист,рисува майско цвете.

 

Самотникът обича тишината...

В нея думи се редят,като павета.

Рисува образа на светлината,

загледан често към стената..

във портрета!

© Нони All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ще се постарая при първа възможност.Благодаря
Random works
: ??:??