21 апр. 2013 г., 10:31

Творение 

  Поэзия
731 0 10

Този човек, когото обичаш в мене,

                                                                      естествено е по-добър от мен: аз не съм такъв.

                                                                      Но ти ме обичай,

                                                                      и аз ще се постарая да стана по-добър от себе си!”

 

 

Създай ме... За приказ и за чудо,
щриховай ме с графитите на любовта,
рисувай, после трий... Нали е трудно
да се получи идеалната жена?!

Но ти недей да се отказваш лесно!
Дори и да съм "безнадежден случай",
аз знам, че убеден си безпогрешно
какво от мен желаеш да получиш!

И знам, че любовта ти ме превръща
във твоя най-голям шедьовър,
в мечтаната жена, която да те връща
към себе си отново и отново!

© Таня Донова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??