Да бъда твоя истински жадувам.
В ръцете ти притихнала, щастлива
искам да се гушна.
Аромата твой да усещам.
Да чувам ударите бесни на сърцето.
Устните ти жарки да целувам.
Нежно да те милвам.
В очите, кладенци дълбоки
да потъвам.
Любов искам да ти дам,
топлинка да скътам в душата,
с много обич сърцето да напълня.
© Ин Вел Все права защищены
Поздрав,Хриси!