Aug 19, 2008, 12:37 PM

Твоя 

  Poetry » Love
566 0 5


     Да бъда твоя истински жадувам.

В ръцете ти притихнала, щастлива

искам да се гушна.

Аромата твой да усещам.

Да чувам ударите бесни на сърцето.

Устните ти жарки да целувам.

Нежно да те милвам.

В очите, кладенци дълбоки

да потъвам.

Любов искам да ти дам,

топлинка да скътам в душата,

с много обич сърцето да напълня.

© Ин Вел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??