20 авг. 2007 г., 09:32

Твоя 

  Поэзия
497 0 3
Ще си открадна малко болка, може ли?
искам да почуствам доза гняв,
дерзаещ и разкъсващ ме отвътре,
да ме разтърси до основи
и да потули грешки нови!

Ще ти заема свободата си,
всъщност, подарявам ти я цялата,
окови до вечност ръцете ми, нозете ми,
остави само живо сърцето ми,
защото то бие само за теб!

© Ани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??