Aug 20, 2007, 9:32 AM

Твоя 

  Poetry
496 0 3
Ще си открадна малко болка, може ли?
искам да почуствам доза гняв,
дерзаещ и разкъсващ ме отвътре,
да ме разтърси до основи
и да потули грешки нови!

Ще ти заема свободата си,
всъщност, подарявам ти я цялата,
окови до вечност ръцете ми, нозете ми,
остави само живо сърцето ми,
защото то бие само за теб!

© Ани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??