19 нояб. 2008 г., 22:35

Твоя 

  Поэзия » Любовная
625 0 6
Прелест си -
с дъха си те рисувам -
голо тяло
върху бял чаршаф...
очите ти притворени
са влажни,
канят ме
да вкуся грях,
плътта ти е отрова -
пия жадно пак и пак,
устните ми парят,
докоснали горещата ти гръд...
безсилна съм да се съпротивлявам,
вземи ме, твоя съм до смърт.

© Виктория Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??