21 авг. 2020 г., 12:29

Твоя 

  Поэзия » Любовная
959 1 0

Искам да бъда твоя,

но и ти трябва да бъдеш мой.

Ти ще бъдеш моята опора,

аз - твоя покой.

 

Всяка целувка ще бъде огън, 

всеки допир - стон,

любовта ще бъде звън 

и един греховен живот.

© К. И. Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??