Aug 21, 2020, 12:29 PM

Твоя 

  Poetry » Love
1087 1 0

Искам да бъда твоя,

но и ти трябва да бъдеш мой.

Ти ще бъдеш моята опора,

аз - твоя покой.

 

Всяка целувка ще бъде огън, 

всеки допир - стон,

любовта ще бъде звън 

и един греховен живот.

© К. И. Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??