22 сент. 2020 г., 12:37

Твоя 

  Поэзия » Любовная, Эротическая
922 3 0

Искам всяка нощ до тебе да заспивам гола,

наполовина прехвърлила крака си върху твоя.

Имам нужда над себе си да усещам контрола,

шепнейки ми на ухото "Ти си само моя!"

 

Посред нощ да се събудя и да те даря с целувка,

ти да се събудиш и да ми отвърнеш в миг.

Готова съм да счупя онази твоя черупка,

да бъдеш себе си, дяволът с усмивка на хищник.

 

Искам всяка нощ до тебе да заспивам гола,

да бъда в прегръдките ти, да съм само твоя.

Да си поиграем на игра с контрола,

изтощени да паднем в плен на нощта и покоя.

© К. Г Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??