27 янв. 2022 г., 06:53

Твоят Биг брадър 

  Поэзия » Юмористическая
395 0 4

 

Твоят Биг брадър съм аз, но така се получи,
че ме изпратиха с теб в тази кожа на куче.

 

Вечно съм в слух и те виждам, дори и да спинкам,
в твойто легло по средата, под твойта завивка. 

 

В банята искаш интимност? С това, мила, свърши!
Трябва да зная какво тука тайничко вършиш.

 

Тостерът в кухнята щраква, същински Калашник,
скачам и литвам към него на четири лапи.

 

Пий си  кафето спокойно, но няма да крия :
сменям таз купа с гранули за твойта филия!

 

Следва разходка, а после-на работа! Тоест-
ти ще работиш, а аз ще играя на воля

 

с твоите вещи, че мойте играчки са скучни,
а и така на търпение ще се научиш.

 

Както започва денят, тъй успешно завършва-
няма почивка от мене във цялата къща. 

 

Пъстро и цветно я караш с Биг брадъра личен,
но си признай колко много такъв го обичаш!

 

© Петя Божилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??