28 июл. 2016 г., 02:00  

Твоят дълбок поглед... 

  Поэзия » Любовная, Эротическая
1029 1 4

...Твоят дълбок поглед...

 

Твоят дълбок поглед ме очертава и обхожда,

реши косите ми, открива всяко кътче в мен,

гали ръцете ми, целува очите ми, коленете ми,

болките върху им, превръща само в никакви белези...

 

Твоят дълбок поглед ме кара да забравя тъмнината,

прогонва студа, прегръща ме със светлина и топлина-

просто блести толкова ярко, че потънала в него трептя..

 

Пази и изпълва голотата ми, усмихва всеки миг живот,

съблича пречките, сбъдва мечтите ми..., шепти името ми...,

извисява ме към свободата, завива ме в приказка, случваща се...

 

Твоят дълбок поглед е прозрачен,  не знае що е празнина,

чете се истината в него, към щастието отворена порта е...,

рисува картина, разхожда се в идилия, под дървото си почива...

 

Изправя се винаги смело и никога не се предава,

търси вечността в мигновението и времето спира...,

въздуха му глези ме, всяка нота и точка композира,

в песента на две сърца свирещи в едно, в един глас пеещи...

 

Твоят дълбок поглед е море от любов, лятото на всеки сезон,

сигурност, отдаване и наслаждаване, яснотата на деня в нощта,

сълзи, пепел и рози, възраждащ се пламък, сладък и воден като феникс...

 

Твоят дълбок поглед ме изгаря и ме къпе със дъжд от дъга...,

потъвам във вятъра му, опиянението, чара, треската, в морски фар...,

гонейки дъното, но всъщност, достигайки небесата, звездите, лъчите...

 

Твоят дълбок поглед, безкрайно страстен и нежен, незабравим,

с нищо несравняващ се, поглъща ме в същността, съкровеността...

Твоят дълбок поглед, отворен прозорец е, примигва в избликнал танц...

Кани ме на края на света и не иска нищо друго, освен да ме зарадва...

 

Любими, погледни ме пак, гледам те и аз, в едно огледало плуваме...

не бърши сълзите ми, защото са от щастие и любов, но напиши ги пак...!

 

 

 

 

 

 

 

 

© Лили Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ви от сърце Мелани, Стойна, Мариан, Съни, че го чувствате така! Зарадвахте ме!
    Ел, здравей! Радвам се, че се върна! Добре дошла не само на моята страничка! Липсваше...
  • Не само да ги напише пак, но и винаги да ги пренаписва! Поздрави, Лили!
  • Поздрав, Лили!
    Чудесна приказка, която те грабва от реалността и те въвежда в света
    на красотата и любовта!
    "...въздуха ме глези, всяка нота и точка композира,
    в песента на две сърца свирещи, в един глас пеещи...
    Пожелавам ти тази любов да запазите чиста и свята! Прегръдка!
  • Такава нежност и такава чувственост! Невероятна творба!... Умили ме...
Предложения
: ??:??