Всяка нощ ще се превръщам във луна
и ще се оглеждам в езерата
на очите ти... с любов... до сутринта,
чак до пукването на зората.
Всяка нощ ще бъда твоята луна
и ще се спускам с лунната пътека,
ще те обгръщам с топла нежност на жена,
за да намериш ти във мен утеха.
Лицето ти с целувки ще обсипвам,
ще милвам позлатените коси,
сърцето ти със обич ще засипвам
сред блясъка на хиляди звезди.
Безценен ще е всеки миг, страхотен
под звуците на лунната соната.
А ти ще знаеш, че не си самотен,
щом всяка нощ над тебе бди луната.
Веси_Еси (Еси)
© Еси Все права защищены