13 февр. 2005 г., 17:13

Твоята Лъжа 

  Поэзия
980 0 0
Скитам и бродя из града
и намирам само самота,
и хора без лица,
скитащи се като мен
във мрака на нощта.

Първата сълза пада в снега,
втората сълза пада в нищета.
Затварям очи аз сега,
погълнат в празнота.
Отварям очи пак сега
преследван от твоята лъжа.

© Стамен Тодоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??