13.02.2005 г., 17:13 ч.

Твоята Лъжа 

  Поезия
1011 0 0
Скитам и бродя из града
и намирам само самота,
и хора без лица,
скитащи се като мен
във мрака на нощта.

Първата сълза пада в снега,
втората сълза пада в нищета.
Затварям очи аз сега,
погълнат в празнота.
Отварям очи пак сега
преследван от твоята лъжа.

© Стамен Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??