20 февр. 2011 г., 17:03

Твоята любов 

  Поэзия » Любовная
655 0 4

Изгаряща обич, искрена,
е всяко твое докосване.
Ръцете ти, пълни с нежност,
ме палят в лудата страст.

Повярвай, това е прекрасно,
когато обичан се чувстваш,
но страх ме сковава от това,

че е толкоз красиво за кратко.

 

Тялото мое потръпва,
сърцето ми силно тупти
и допирът нежен до тебе
кара всичко в мен да трепти.

Вълшебство е, когато обичаш
и искам го с открита душа.
Но ужасът, че това е за малко,
сковава до край всички сетива.

Защо се случва всичко това?
Защо в любовта има измама?
Това ли е твоята игра?
Това ли е твоята радост?                

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Илия, много си прав.Виждаш истината и пак си там.Дано на време изтрезнеем.
  • Любовта е странно нещо...
  • Любовта не е измама и игра. Иначе не е любов.
  • С твоята приятелска подкрепа, дано стана по-смела.Благодаря ти!
Предложения
: ??:??