Хем не мога да те дишам,
хем умирам пак за теб...
Искам миг да те обичам,
след секунда - вече не...
Вземам бързо телефона
и набирам първо теб...
Господи, какви ги върша?!
... "Абонатът" e зает...
Мразя твоята магия,
някой ден ще се погубя...
Твърде късно е да крия,
че допуснах да се влюбя...
© Ивайла Тодорова Все права защищены