11.09.2012 г., 11:09 ч.

Твоята магия 

  Поезия » Любовна
696 0 0

Хем не мога да те дишам,

хем умирам пак за теб...

Искам миг да те обичам,

след секунда - вече не...

 

Вземам бързо телефона

и набирам първо теб...

Господи, какви ги върша?!

... "Абонатът" e зает...

 

Мразя твоята магия,

някой ден ще се погубя...

Твърде късно е да крия,

че допуснах да се влюбя...

© Ивайла Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??