21 сент. 2011 г., 12:53

Тя 

  Поэзия
441 0 3

наоколо е

кротко чака То да извърви

последното парче от авенюто си

идва

коронована

опитомена

без болка  

долу да свали  листата

да  погали капките  а 

земята да залее с тъмна охра

и

със сладост

езика ни

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??