21 sept 2011, 12:53

Тя 

  Poesía
440 0 3

наоколо е

кротко чака То да извърви

последното парче от авенюто си

идва

коронована

опитомена

без болка  

долу да свали  листата

да  погали капките  а 

земята да залее с тъмна охра

и

със сладост

езика ни

© Дима Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??