13 сент. 2009 г., 20:04

Тя 

  Поэзия » Любовная
835 0 3

Тя дойде като песен

 - сладостна и нежна,

като буря тя дойде,

 - силна и безметежна.

 

Очите ù - маргаритки весели,

със слънчеви лъчи проблеснали

и към мен щастие развяха,

о, какви красиви бяха!

 

Видях ги аз, непрозрях ги

и от мен отиват си сега те,

и съхнат маргаритките бели

в нейното вечно лице.

© Стефан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??