Тя дойде като песен
- сладостна и нежна,
като буря тя дойде,
- силна и безметежна.
Очите ù - маргаритки весели,
със слънчеви лъчи проблеснали
и към мен щастие развяха,
о, какви красиви бяха!
Видях ги аз, непрозрях ги
и от мен отиват си сега те,
и съхнат маргаритките бели
в нейното вечно лице.
© Стефан Всички права запазени
Много романтика и нежност !
Дано тези маргаритки никога не си отиват !
Напред ще срещнеш още много !
Не тъжи !
Поздравления !