Какво се случва, аз не знам,
Ти ще отговориш,
накъде отивам, аз не знам,
Ти ще ми посочиш.
Защото моето сърце
не слуша мен,
а следва Теб,
Ти държиш го в своите ръце.
Навсякъде ще дойдеш,
дори и да не искаш.
Всичко ще направиш,
дори и сила ти да нямаш.
Това ми Тя отвърна
и завърши със целувка,
посочи следващата си прищявка
и безмълвно се обърна.
© Radoslav Raichev Все права защищены