15.11.2017 г., 8:40 ч.

Тя 

  Поезия » Любовна
563 0 0

Какво се случва, аз не знам,

Ти ще отговориш,

накъде отивам, аз не знам,

Ти ще ми посочиш.

 

Защото моето сърце

не слуша мен,

а следва Теб,

Ти държиш го в своите ръце.

 

Навсякъде ще дойдеш,

дори и да не искаш.

Всичко ще направиш,

дори и сила ти да нямаш.

 

Това ми Тя отвърна

и завърши със целувка,

посочи следващата си прищявка

и безмълвно се обърна.

© Radoslav Raichev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??