3 мая 2019 г., 23:19

Тя 

  Поэзия » Любовная
662 1 2

"Човек забравя другите любови,
когато дойде истинската - Тя
и трябва да я чакаме готови
с море от обич и троха сълза.
Защото тази обич ще е трудна,
последна и изстрадана във грях
и трябва във сърцето да целунем
на тази обич детския й смях."

© Даниела Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??