3.05.2019 г., 23:19 ч.

Тя 

  Поезия » Любовна
651 1 2

"Човек забравя другите любови,
когато дойде истинската - Тя
и трябва да я чакаме готови
с море от обич и троха сълза.
Защото тази обич ще е трудна,
последна и изстрадана във грях
и трябва във сърцето да целунем
на тази обич детския й смях."

© Даниела Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??