4 февр. 2021 г., 10:58

Тя 

  Поэзия » Любовная
375 0 6

Косите й - могъщ водопад,

спускат се с мрака на вечер беззвездна. 

Очите й, с лешников цвят-

тайнствена и дълбока космическа бездна!

 

Усмивката й - обедно слънце,

дарява всички със свойте лъчи.

Младостта й - житено зрънце,

с богата реколта ще я дари!

 

Тялото й - фиданка зелена,

младо дръвче, непознало плода.

Душата й - цяла Вселена,

дала подслон на милиарди слънца! 

© Калин Пантов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??