19 сент. 2017 г., 21:30

Тя, есента 

  Поэзия
388 0 0

 

 

 

 

Налива се есен. Северняк ще запее.
Ще обрули листата златисти.
От облаци небесни дъжд ще полее
земята със струни сребристи.

 

В душата ще извие дъга от тъга
по спомени летни вълнисти,
животът пак ще си тече – река
от заесенени чувства и мисли...

 

 

 

 

 

© Валдемар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??