19.09.2017 г., 21:30 ч.

Тя, есента 

  Поезия
466 0 0

 

 

 

 

Налива се есен. Северняк ще запее.
Ще обрули листата златисти.
От облаци небесни дъжд ще полее
земята със струни сребристи.

 

В душата ще извие дъга от тъга
по спомени летни вълнисти,
животът пак ще си тече – река
от заесенени чувства и мисли...

 

 

 

 

 

© Валдемар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??