5 янв. 2014 г., 19:51

Тя и Ти... 

  Поэзия » Любовная
557 0 1

Тя и Ти...

 

Обичаш и вярваш

Тя и Ти,

после се питаш

дали?

 

Как е в живота

Тя и Ти,

отговор:

може би!

 

Имаш ли право

Тя и Ти,

всичко е вяло

нали?

 

Ето това е

Тя и Ти,

дано

да Ви върви...

© Вал Герх Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??