5.01.2014 г., 19:51 ч.

Тя и Ти... 

  Поезия » Любовна
519 0 1

Тя и Ти...

 

Обичаш и вярваш

Тя и Ти,

после се питаш

дали?

 

Как е в живота

Тя и Ти,

отговор:

може би!

 

Имаш ли право

Тя и Ти,

всичко е вяло

нали?

 

Ето това е

Тя и Ти,

дано

да Ви върви...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??