8 мар. 2023 г., 21:41

Тя няма име 

  Поэзия » Другая
225 0 0

Прегърнала те с двете си ръце,
тя няма име,
Тя е всичко -
мъничка, нежна, светла като ангел...
Тя няма име
Тя е просто мама..
Усещане че си обичан,
Усещане, че се прибираш у дома.

© Красимира Масларска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??