8 апр. 2014 г., 21:15

Тя, Самотата 

  Поэзия
311 0 0

Трапеза ти спретна - ухае на хубаво

и чаши напълни за радост и здраве.

Но тя пак е тук и гледа те глупаво,

Самотата ти казва ''Наздраве''!

 

А чаши тя пълни не с вино, а с кръв.

Открадна от тебе тя много... уви.

Отпи тя с наслада, но ти не си пръв.

Тя хиляди още като тебе уби.

 

Трапеза ти спретна, а то не вкуси

и питието във чашите силно горчи.

Тя тук е отдавна и вечно мълчи.

Самотата - тя толкова много тежи.

© Живко Стойнев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??