26 окт. 2008 г., 09:32

Тъга 

  Поэзия » Любовная
587 0 3
Тъга


Гравираш във душата ми тъга,
когато казваш, че е лесно аз да те обичам...

Рисуваш ми във тъмното дъга,
по нея тръгвам и дори не дишам,
защото знам, че води ме една душа,
обречена да ме обича...

© Виолета Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??