2 июл. 2008 г., 08:03

Тъга 

  Поэзия » Любовная
529 0 0

Самотен аз седя на брега,
самотен за мен е света.
Изпълнен с толкова болка, тъга,
желания и трепети за любовта.
Мечти, надежди, планове и желания
обзеха моята душа. Срещнах ли я аз,

питах се ден подир ден?
В един миг небето почервеня,
буря връхлетя, опустоши всичко,

що бе в моята душа.
Морето се разбушува и парче от мен откъсна,
ще открия ли тази липсваща част от моето сърце

и ще бъде ли то едно цяло?

© Юли Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??